ΑΘΗΝΑ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007

Παρουσίαση Τιμητικού Τόμου «Εκκλησία – Οικουμένη – Πολιτική», αφιερωμένο στον Μητροπολίτη Δαμασκηνό Παπανδρέου
2007damaskinos
Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007 η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) και ο βουλευτής κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας στη Δ.Σ.Ο, πραγματοποίησαν εκδήλωση παρουσίασης Τιμητικού Τόμου τιμώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως και Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Δαμασκηνό Αλεξ. Παπανδρέου. Θέμα του Τιμητικού Τόμου είναι: «Εκκλησία-Οικουμένη-Πολιτική». Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών έλαβε χώρα στη μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτριο Σιούφα εκπροσώπησε ο Γ′ Αντιπρόεδρος κ. Αναστάσιος Νεράντζης. Η Βουλή των Ελλήνων ανέλαβε την έκδοση του Τιμητικού Τόμου.

Κατά την τελετή, μεταξύ άλλων, ο τέως Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) κ. Στυλιανός-Άγγελος Παπαθεμελής έλαβε το λόγο και μετέφερε χαιρετισμό του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας βουλευτή κ. Sergei Popov.

 

Related Articles

Back to top button