20Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ, 2013

Κεντρικό θέμα: «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία – Χριστιανισμός – Ορθοδοξία: αξίες και έννοιες»
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 20ης επετειακής Γενικής Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) που έλαβαν χώρα στη Βουλή των Ελλήνων, 27 – 30 Ιουνίου 2013.

Το πρόγραμμα σε μορφή PDF  pdf30  DOC  word30
Σε επίσημη τελετή υπογράφηκε επετειακή διακήρυξη από τους εκπροσώπους των Κοινοβουλίων-μελών της Δ.Σ.Ο. παρουσία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

papyrus2013700

Οι υπογράφοντες είναι: Βουλή των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κοινοβούλιο της Δημοκρατίας της Γεωργίας κ.David USUPASHVILI, Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Sergey ZHELEZNIAK, Εθνοσυνέλευση της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Nenad POPOVIC, Εθνοσυνέλευση της Δημοκρατίας της Αρμενίας κ. Mkrtych MINASYAN, Βουλή των Αντιπροσώπων της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας κ. Sergey KONOPLICH, Βουλή των Αντιπροσώπων της Δημοκρατίας της Κύπρου κ. Λευτέρης Χριστοφόρου, Βουλή των Αντιπροσώπων της Ιορδανίας κ.Jamil AL-NIMRI, Κοινοβούλιο της Δημοκρατίας του Λιβάνου κ. Atef MAJDALANI, Νομοθετικό Συμβούλιο του Παλαιστινιακού Κράτους κ. Fuad KOKALY, Βουλή της Δημοκρατίας της Πολωνίας κ. Eugeniusz CZYKWIN, Βουλή των Αντιπροσώπων της Δημοκρατίας της Ρουμανίας κ. loan VULPESCU, Κοινοβούλιο της Ουκρανίας κ. Alexandr GOLUB, Εθνοσυνέλευση της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Jordan TZONEV.

Επετειακή διακήρυξη σε μορφή PDF  pdf30    DOC   word30

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ Κ. SERGEI POPOV.

Συλλογή φωτογραφιών  photocamera30

Μουσικοχορευτική παράσταση με τη συμμετοχή των Ρωσικών χορωδιών «Ορθόδοξες Φωνές της Ρωσίας» και του Λυκείου των Ελληνίδων στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, 29 Ιουνίου 2013. photocamera30

Related Articles

Back to top button