ΣΟΦΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, 20 – 23 ΜΑΪΟΥ 2018. ΠΡΩΤΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ Δ.Σ.Ο.

Μετά από πρωτοβουλία του Κοινοβουλίου της Βουλγαρίας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 25 χρόνια από την ίδρυση της Δ.Σ.Ο., αντιπροσωπεία της Δ.Σ.Ο. υπό τον Γενικό Γραμματέα κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη με τη συμμετοχή του Βουλευτή κ. Zakaria Kutsnashvili, Μέλους της Διεθνούς Γραμματείας της Δ.Σ.Ο. και των μελών της αντιπροσωπείας του Κοινοβουλίου της Βουλγαρίας στη Δ.Σ.Ο. υπό τον επικεφαλής της βουλευτή κ. Volen Siderov και τον Βουλευτή, Μέλος της Διεθνούς Γραμματείας της Δ.Σ.Ο. κ. Vasil Antonov καθώς και του Συμβούλου της Δ.Σ.Ο. Δρα Κώστα Μυγδάλη, συμμετείχε σε επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία, 20 – 23 Μαΐου 2018.

Τα μέλη της Δ.Σ.Ο. συμμετείχαν στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής αφιερωμένη στους Ορθόδοξους χριστιανικούς ναούς και τα ιερά προσκυνήματα στο Πλέβεν της Βουλγαρίας καθώς και την τελετή απονομής βραβείων του τελικού γύρου του Βαλκανικού Γυναικείου Πρωταθλήματος σκακιού.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κα Iliana Iotova καθώς και με την Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Βουλγαρίας κα Tsveta Karayancheva. Στις συναντήσεις συζητήθηκε η δραστηριότητα της Δ.Σ.Ο. καθώς και οι μελλοντικές δράσεις της.
Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας.
Σόφια, Βουλγαρία, 20 – 23 Μαΐου 2018. Πρώτες εορταστικές εκδηλώσεις επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων της Δ.Σ.Ο. pdf30

Related Articles

Back to top button