κ. Sergei Gavrilov

Προσωπικά Στοιχεία:

Ο κ. Σεργκέι Γκαβρίλωφ γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 1966 στην πόλη Tula (Ρωσία). Αποφοίτησε από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας και την Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης υπό τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.  Διδάκτωρ Οικονομικών επιστημών.

Ξένες γλώσσες: Αγγλική

Είναι παντρεμένος, με τέσσερα παιδιά.

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες:

Εκλέχθηκε βουλευτής της Κρατικής Δούμα της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας πέμπτης και έκτης σύγκλισης. Εκλέχθηκε Μέλος της Κρατικής Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας τον Σεπτέμβριο του 2016 από ομοσπονδιακές λίστες υποψηφίων, στις οποίες ορίστηκε από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας (έβδομη σύγκληση).

Πρόεδρος της Επιτροπής της Κρατικής Δούμα για την Ανάπτυξη της Κοινωνίας των Πολιτών, Θέματα Δημοσίων και Θρησκευτικών Συλλόγων. Συντονιστής της Διαδραστικής Ομάδας για την Προστασία των Χριστιανικών Αξιών στην Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στις 26 Ιουνίου 2018, εξελέγη Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.)

Πολιτικές – Κοινωνικές Δραστηριότητες

Εκλέχθηκε Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Οικονομολόγων και πολιτικών. Ήταν Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης Τούλα, ηγήθηκε της υποεπιτροπής Νεολαίας. Μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας.

Βραβεία

Του απονεμήθηκε το μετάλλιο «Για τις υπηρεσίες στην Πατρίδα» Β’ βαθμού, τις Τιμητικές αναφορές του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Εχει βραβευθεί από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Related Articles

Back to top button