ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013.

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Δ.Σ.Ο. με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ρουμανίας к.Valeriu Zgonea, Βουκουρέστι, 28 Μαρτίου 2013

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης του Γενικού Γραμματέα της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) κ. Αναστάσιου Νεράντζη  με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ρουμανίας κ. Valeriu Zgonea έλαβε χώρα στο Ρουμανικό Κοινοβούλιο στις 28 Μαρτίου 2013.

2016_Athos_1

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και στενότερης συνεργασίας της Δ.Σ.Ο. με το ρουμανικό κοινοβούλιο το οποίο ανήκει στα ιδρυτικά μέλη της Δ.Σ.Ο. Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Σ.Ο. κ. Α. Νεράντζης εγχείρησε πρόσκληση στον Πρόεδρο της Βουλής της Ρουμανίας να μεταβεί στην Αθήνα και να συμμετάσχει στην εκδήλωση υπογραφής Διακήρυξης στις 29 Ιουνίου 2013, την οποία ο Πρόεδρος κ. V. Zgonea αποδέχτηκε.

2016_Athos_1

Στην συνάντηση συμμετείχαν τα μέλη της Ρουμανικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας στη Δ.Σ.Ο. κκ. Petru Andea, Miron Ignat και Dorel Covaci καθώς και ο Πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων, νεολαίας και αθλητισμού βουλευτής κ. Angel Tilvar και οι σύμβουλοι της ΔΣΟ κκ. Κ. Μυγδάλη και Β. Αλεξέγιεφ. Ακολούθησε προσκυνηματική επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Δ.Σ.Ο. στο Πατριαρχείο της Ρουμανίας  και συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Πατριάρχη Ρουμανίας βοηθό Επίσκοπο κ. Varlam, ο οποίος και τον αναπληρούσε.

2016_Athos_1

Related Articles

Back to top button