ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Δ.Σ.Ο. ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (OPAC)

Η πρώτη διαδικτυακή επικοινωνία του Γενικού Γραμματέα της Δ.Σ.Ο. Δρα Μάξιμου Χαρακόπουλου και του Συμβούλου της Δ.Σ.Ο. Δρα Κώστα Μυγδάλη με το Προεδρείο της νεοσυσταθείσης Ορθόδοξης Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων (OPAC) στις ΗΠΑ, τον κ. George Gigicos, Πρόεδρο και τον κ. Andrew Veniopoulos, Αντιπρόεδρο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021. Οι εκπρόσωποι της OPAC ενημερώθηκαν για τις πρωτοβουλίες της Δ.Σ.Ο. και ιδιαίτερα για τις πρόσφατες που αφορούν τις Αγίες Σοφίες: Τον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα τους Ναούς της Αγίας Σοφίας του Θεού και την έκδοση Ειδικού Τόμου με θέμα: «Οι ναοί της του Θεού Σοφίας στην ιστορία και στον κόσμο».
Κατά την πρώτη επικοινωνία διαπίστωσαν ότι οι δύο οργανισμοί εμφανίζουν κοινούς σκοπούς και προοπτικές, έχοντας ως στόχο την υποστήριξη και την υπεράσπιση των ορθοδόξων κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο, ενάντια σε διώξεις, αποκλεισμούς και προκαταλήψεις.
  Τηλεδιάσκεψη, 17 Μαρτίου 2021. Επικοινωνία του Γενικού Γραμματέα της Δ.Σ.Ο. με την Ορθόδοξη Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων (OPAC)

Related Articles

Back to top button