ΣΑΡΜ ΕΛ – ΣΕΪΧ, 9 – 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ Δ.Σ.Ο. ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

Αντιπροσωπεία της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο. υπό τον Γενικό της Γραμματέα βουλευτή κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, και τους συμβούλους της Δρ. Κώστα Μυγδάλη και καθ. Valery Alekseev, καθώς και τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζάμπιας και Μαλάουι κ. Ιωάννη, συντονιστή των δραστηριοτήτων της Δ.Σ.Ο. στην Αφρική, σύνδεσμο της Δ.Σ.Ο. με το Παναφρικανικό Κοινοβούλιο, συμμετείχε στην 3η τακτική συνεδρίαση της Τέταρτης Ολομέλειας του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Παναφρικανικού Κοινοβούλιου κ. Roger Nkodo Dang, κατά την οποία συζητήθηκαν προτάσεις για κοινές μελλοντικές δραστηριότητες, στο πλαίσιο Συμφώνου συνεργασίας μεταξύ της Δ.Σ.Ο. και του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου.

2016_egypt_10

Επί πλέον ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Σ.Ο. βουλευτής κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων στην εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στα 150 χρόνια Κοινοβουλευτισμού του Αιγυπτιακού Κοινοβουλίου και σε συνέχεια είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Αιγύπτου κ. Ali Abdel-Aal.

2016_egypt_11

Ο κ. Μιχαηλίδης αφού μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκου Βούτση, ενημέρωσε τον Αιγύπτιο Πρόεδρο για τη δράση της Δ.Σ.Ο. και συζήτησε θέματα που αφορούν την εκπροσώπηση της Βουλής της Αιγύπτου στη Δ.Σ.Ο. Ο κ. Ali Abdel-Aal με τη σειρά του τον ενημέρωσε για την σαφή πρόθεση του Αιγυπτιακού Κοινοβουλίου για ενεργό συμμετοχή στις δραστηριότητες της Δ.Σ.Ο.

2016_egypt_12
2016_egypt_13

Τέλος, τα μέλη της αντιπροσωπείας της Δ.Σ.Ο. συναντήθηκαν με κόπτες βουλευτές-μέλη του Αιγυπτιακού Κοινοβουλίου και τους ενημέρωσαν για τη δράση, τους στόχους και την ιστορική πορεία της. Οι Αιγύπτιοι βουλευτές εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμβάλουν άμεσα στην δραστηριότητα της Οργάνωσης.

2016_egypt_14

Σάρμ Ελ – Σέϊχ, 9 – 11 Οκτωβρίου 2016. Συμμετοχή αντιπροσωπείας της Δ.Σ.Ο. στην ολομέλεια του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου pdf30
Συλλογή φωτογραφιών photocamera30

Related Articles

Back to top button