ΜΟΣΧΑ, 6-8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

«Υπογραφή Συμφωνιών Συνεργασίας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) με την Κοινοβουλευτική Συνέλευση Ένωσης Ρωσίας – Λευκορωσίας και την Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ευρασιατικής Οικονομικής Συνεργασίας.

Moscow_2011_1

Ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Σ.Ο.  βουλευτής κ. Μιχαήλ Παντούλας καθώς και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας βουλευτής κ. Αναστάσιος Νεράντζης μετέβησαν στη Μόσχα μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου 2011. Ο κ. Παντούλας υπέγραψε Σύμφωνα Συνεργασίας της Δ.Σ.Ο. με την Κοινοβουλευτική Συνέλευση Ένωσης Ρωσίας-Λευκορωσίας και την Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ευρασιατικής Οικονομικής Κοινότητας (Ρωσία, Λευκορωσία, Καζακστάν, Τατζικιστάν).

Moscow_2011_2

Ειδικότερα, από πλευράς Δ.Σ.Ο. τα Σύμφωνα Συνεργασίας υπέγραψαν οι κκ. Sergei Popov, Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και Μιχάλης Παντούλας, Γενικός Γραμματέας. Εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ένωσης Ρωσίας – Λευκορωσίας το Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη από τους κ. Sergei Strelchenko, Γραμματέα του Συμβουλίου της Ένωσης και Ivan Savvidi, Μέλος του Συμβουλίου. Από τη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ευρασιατικής Οικονομικής Κοινότητας το σύμφωνο υπεγράφη από το Γραμματέα κ. Peter Zverev.
Κατά την παραμονή τους στη Μόσχα οι κ.κ. Παντούλας και Νεράντζης παρέστησαν στα επίσημα εγκαίνια της Φωτογραφικής Έκθεσης για το Άγιον Όρος, που πραγματοποιήθηκε στο Κρατικό Ιστορικό Μουσείο της Ρωσίας.

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (Δ.Σ.Ο.) ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ

 

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (Δ.Σ.Ο.) ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ (Δ.Σ.Ε.Ο.Κ.)

Related Articles

Back to top button