ΜΟΣΧΑ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ 10-ΕΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

7ες Χριστουγεννιάτικες Κοινοβουλευτικές συναντήσεις
27ες Διεθνείς Χριστουγεννιάτικες Αναγνώσεις

Συμμετοχή στην πανηγυρική εκδήλωση, αφιερωμένη στην 10-ετη επέτειο της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Πατριαρχικής ενθρόνισης του 2009, με τη συμμετοχή της ηγεσίας της χώρας και των θρησκευτικών ηγετών της Ρωσίας.

Ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Σ.Ο. Δρ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, συνοδευόμενος από τον Σύμβουλο της Δ.Σ.Ο. Δρ. Κώστα Μυγδάλη επισκέφθηκαν τη ρωσική πρωτεύουσα και πήραν μέρος από κοινού με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο. κ. Sergei Gavrilov και μέλη της Ρωσικής Κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στη Δ.Σ.Ο. στις 7ες Χριστουγεννιάτικες κοινοβουλευτικές συναντήσεις.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης η ηγεσία της Δ.Σ.Ο. πραγματοποίησε συναντήσεις με τους Αντιπροέδρους της Ρωσικής Κρατικής Δούμα κ. Pyotr Tolstoy και κα Irina Yarovaya καθώς και με τον Επικεφαλής της παράταξης του πολιτικού κόμματος «Κομμουνιστικό κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας» στη Ρωσική Κρατική Δούμα κ. Gennady Zyuganov και τον επικεφαλής της πολιτικής παράταξης του Φιλελεύθερου-Δημοκρατικού κόμματος της Ρωσίας στην Κρατική Δούμα κ. Vladimir Zhirinovsky.

Επιπλέον, η ηγεσία της Δ.Σ.Ο. πήρε μέρος στην εκδήλωση αφιερωμένη στην 10-ετή επέτειο της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Πατριαρχικής ενθρόνισης του 2009, με τη συμμετοχή της ηγεσίας της χώρας και των θρησκευτικών ηγετών της Ρωσίας και πρόσφερε αναμνηστικό δώρο στον Μακαριώτατο Πατριάρχη της Μόσχας και πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλο.

Μόσχα, 30 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2019. Συμμετοχή στην πανηγυρική εκδήλωση, αφιερωμένη στην 10-ετη επέτειο της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Πατριαρχικής ενθρόνισης του 2009, με τη συμμετοχή της ηγεσίας της χώρας και των θρησκευτικών ηγετών της Ρωσίας. pdf30
Συλλογή Φωτογραφιών photocamera30

Related Articles

Back to top button