ΜΟΣΧΑ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ «ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ»

Ο βουλευτής της Κρατικής Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας κ. Sergei Gavrilov πήρε μέρος στο στρογγυλό τραπέζι «Οι παγκόσμιες θρησκείες κατά της ιδεολογίας του ναζισμού και του φασισμού στον 21ο αιώνα» στη Μόσχα, στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι του Χριστιανισμού, του Ισλάμ και του Ιουδαϊσμού.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, εκτός των άλλων, είπε το εξής: «Είναι απαραίτητο όλες οι θρησκείες να συμμετάσχουν στην οικοδόμηση ενός διαλόγου για την ενίσχυση της ειρήνης και της ηθικής, για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού, για τη διατήρηση των κοινών χριστιανικών αξιών και για την αμοιβαία κατανόηση και τη συνεργασία στο πνεύμα της συμπόνιας και της βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να δώσουμε προσοχή στη διατήρηση των ηθικών θεμελίων και την ενίσχυση της πίστης, ιδίως στα παιδιά μας».

pdf30 Μόσχα, 29 Μαρτίου 2022. Στρογγυλό τραπέζι «Οι παγκόσμιες θρησκείες κατά της ιδεολογίας του ναζισμού και του φασισμού στον 21ο αιώνα»    

Related Articles

Back to top button