ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22 – 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ Δ.Σ.Ο.

Η τακτική συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας και των Προέδρων και Εισηγητών των Επιτροπών της Δ.Σ.Ο. θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, 22 – 25 Νοεμβρίου 2014.

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί όλα τα μέλη της Διεθνούς Γραμματείας καθώς και οι Πρόεδροι και Εισηγητές των Επιτροπών της Δ.Σ.Ο. Στην ημερήσια διάταξη ως ΚΕΝΤΡΙΚΟ θέμα αναφέρεται αυτό της κατάστασης των Χριστιανών στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Στη συζήτηση που θα λάβει χώρα, το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας θα εκπροσωπηθεί από τον Θεοφ. Επίσκοπο κ. Δημήτριο Charback, το Συριακό Ορθόδοξο Πατριαρχείο θα εκπροσωπηθεί από τον κ. Robert Halef, Μέλος του Κοινοβουλίου της Σουηδίας, και θα εκπροσωπηθεί και η Εκκλησία της Κύπρου από τον Θεοφ. Επίσκοπο Μεσαορίας κ. Γρηγόριο.

Τα μέλη της Δ.Σ.Ο. θα έχουν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου κ. Γιαννάκη Ομήρου καθώς και με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ Δ.Σ.Ο. pdf30

Related Articles

Back to top button