ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ, 4-6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ Δ.Σ.Ο. ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) συνεργάζεται σε μόνιμη βάση από 5ετίας με το Παναφρικανικό Κοινοβούλιο. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεώδορος Β’, προσκλήθηκε και ομίλησε στη Γενική Συνέλευση του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου στο Γιοχάνεσμπουργκ, στις 5 Οκτωβρίου.
2015_Johannesburg3
Στη Γενική Συνέλευση του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου ομίλησε επίσης ο εκπρόσωπος της Δ.Σ.Ο. και Πρόεδρος της Επιτροπής συνεργασίας της Δ.Σ.Ο. με το Παναφρικανικό Κοινοβούλιο βουλευτής κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης.
2015_Johannesburg1
Η αντιπροσωπεία της Δ.Σ.Ο. παρέθεσε δείπνο προς τιμή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στο οποίο παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου κ. Roger Nkodo Dang και μέλη του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου, καθώς επίσης οι εκπρόσωποι διπλωματικών αποστολών της Ελλάδας, Ρωσίας και Σερβίας στη Ν. Αφρική.
2015_Johannesburg4
Γιοχάνεσμπουργκ, 4-6 Οκτωβρίου 2015. Συμμετοχή της αντιπροσωπείας της Δ.Σ.Ο. στη Γενική Συνέλευση του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου. pdf30
Συλλογή φωτογραφιών photocamera30
Έκθεση φωτογραφίας κατά τη συμμετοχή της αντιπροσωπείας της Δ.Σ.Ο. στη γενική συνέλευση του Παναφρικανικού κοινοβουλίου photocamera30

Related Articles

Back to top button