ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014.

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της Δ.Σ.Ο. στις εορταστικές εκδηλώσεις του παναφρικανικού κοινοβουλίου για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του.

Σε συνέχεια πρόσκλησης του Προέδρου του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου κ. Bethel Nnaemeka Amadi, αντιπροσωπεία της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) αποτελούμενη από τον κ. Zacarias Jose, Μέλος του Κοινοβουλίου της Μοζαμβίκης, μέλος της Δ.Σ.Ο. και τον Σεβ. Επίσκοπο Μοζαμβίκης κ. Ιωάννη, συντονιστή δραστηριοτήτων της Δ.Σ.Ο. στην Αφρική, σύνδεσμο της Δ.Σ.Ο. με το Παναφρικανικό Κοινοβούλιο, συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου, στο Γιοχάνεσμπουγκ στις 18 Μαρτίου 2014.

 panafrikaniko5001

Ο κ. Jose, απηύθυνε χαιρετιστήριο μήνυμα εκ μέρους της Δ.Σ.Ο. και επέδωσε πρόσκληση στον Πρόεδρο του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου για την επετειακή 21η Γενική Συνέλευση της Δ.Σ.Ο.

 panafrikaniko2

Τα μέλη της αντιπροσωπείας είχαν συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής συνεργασίας του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου με τη Δ.Σ.Ο. κ. Saleh Kebzabo τον οποίο και ενημέρωσαν για τις μελλοντικές δραστηριότητες των δύο συντονιστικών επιτροπών συνεργασίας.

Related Articles

Back to top button