ΑΘΗΝΑ, 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ Δ.Σ.Ο.

Oι εργασίες της Διεθνούς Γραμματείας, των Προέδρων και εισηγητών των Επιτροπών της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην έδρα της στην Αθήνα.
Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος βουλευτές από την Αρμενία, Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Αίγυπτο, Γεωργία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιορδανία, Λίβανο, Ρουμανία, Ρωσική Ομοσπονδία, Σουδάν και τη Συρία.
Επιπλέον, για τη συζήτηση θεμάτων ημερήσιας διάταξης, συμμετείχαν και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας και Μαλάουι κ. Ιωάννης, Συντονιστής δραστηριοτήτων της Δ.Σ.Ο. στην Αφρική και σύνδεσμος της Δ.Σ.Ο. με το Παναφρικανικό Κοινοβούλιο και ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΒΕΕ) κ. Γεώργιος Καββαθάς.

Στη συνεδρίαση, συμπληρώθηκε η σύνθεση της Ρωσικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας, μετά από τις κοινοβουλευτικές εκλογές και την απόφαση του Προέδρου της Κρατικής Δούμα ως εξής:
* Belousov Vadim, Μέλος της αντιπροσωπείας
* Gavrilov Sergey, Μέλος της Διεθνούς Γραμματείας της Δ.Σ.Ο.
* Sucharev Ivan, Μέλος της αντιπροσωπείας
* Vyatkin Dmitry, Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Δ.Σ.Ο.
* Zatulin Konstantin, Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Πολιτικής της Δ.Σ.Ο.
Ο κ. Sergey Popov, Μέλος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας, παραμένει Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διεθνής Γραμματεία, οι Πρόεδροι και εισηγητές των Επιτροπών της Δ.Σ.Ο. υποδέχθηκαν τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη των Κοπτορθοδόξων της Αιγύπτου κ.κ. Θεόδωρο Βˈ, σε επίσκεψη στην έδρα της Δ.Σ.Ο. Κατά τη συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας της Δ.Σ.Ο., ο Πατριάρχης ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της Δ.Σ.Ο. όπως και για την προοπτική μόνιμης συνεργασίας της με το Κοινοβούλιο της Αιγύπτου.
Αθήνα, 8-9 Δεκεμβρίου 2016. Συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας, των Πρόεδρων και Εισηγητών των Επιτροπών της Δ.Σ.Ο. pdf30
Συλλογή Φωτογραφιών photocamera30

Related Articles

Back to top button