ΑΘΗΝΑ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Δ.Σ.Ο., ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠαΔΕΕ

Συνάντηση του γενικού γραμματέα της Δ.Σ.Ο., με τον πρόεδρο της ΠαΔΕΕ

O Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στις 22 Απριλίου του τ.ε. πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελλήνων (ΠαΔΕΕ) Ελληνοαμερικανό Γερουσιαστή της Πολιτείας του Ρόντ Άιλαντ (State of Rhode Island) των ΗΠΑ, κ. Λεωνίδα Ραπτάκη (Lou Raptakis), ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα για επαφές με την πολιτική ηγεσία.
Κατά την συνάντηση των δύο ανδρών ο κ. Χαρακόπουλος ενημέρωσε αναλυτικά τον Γερουσιαστή για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Δ.Σ.Ο. σχετικά με την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τέμενος από την τουρκική ηγεσία. Την συνδρομή επίσης του θεσμού που ηγείται ο κ. Ραπτάκης ζήτησε ο κ. Χαρακόπουλος και για το ζήτημα των διώξεων των χριστιανών σε πολλές περιοχές του πλανήτη, και ιδιαιτέρως στη Μέση Ανατολή, όπου στόχος είναι η επιστροφή των χριστιανών προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες.
Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Χαρακόπουλος κάλεσε τον κ. Ραπτάκη να συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο. που θα πραγματοποιηθούν, εκτός απροόπτου, στην Κρήτη τον προσεχή Ιούλιο.
Αθήνα, 22 Απριλίου 2021. Συνάντηση του γενικού γραμματέα της Δ.Σ.Ο., βουλευτή κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου με τον πρόεδρο της ΠαΔΕΕ κ. Λεωνίδα Ραπτάκη pdf30

Συνάντηση του γενικού γραμματέα της Δ.Σ.Ο., με τον πρόεδρο της ΠαΔΕΕ

Related Articles

Back to top button