ΑΘΗΝΑ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Δ.Σ.Ο. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.

Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Αιγύπτου Δρα Ali Abd El-Aal και τον Μακαριώτατο Πατριάρχη της Κοπτικής Ορθόδοξης Εκκλησίας κ.κ. Θεόδωρο Βˈ, την οποία υπογράφουν ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Σ.Ο, Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου Δρ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο., Μέλος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας κ. Sergei Popov για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αίγυπτο.
Στην συλλυπητήρια επιστολή, μεταξύ των άλλων αναφέρεται: «…Τις ημέρες του πάθους και της Ανάστασης του Χριστού, πληροφορηθήκαμε με συντριβή την δολοφονία αθώων πιστών από τρομοκράτες.
Για άλλη μία φορά, ειρηνικοί πολίτες, Χριστιανοί κατά το θρήσκευμα, πληρώνουν με το αίμα τους πράξεις βίας και τρομοκρατίας.
Καταδικάζουμε και πάλι απερίφραστα την τρομοκρατία απ’ όπου και εάν προέρχεται και απευθύνουμε τα συλλυπητήρια μας στους Αιγύπτιους Χριστιανούς και στις οικογένειες των θυμάτων
…».

Η συλλυπητήρια επιστολή της Δ.Σ.Ο. για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις πόλεις Αλεξάνδρεια και Τάντα της Αιγύπτου. pdf30

Related Articles

Back to top button