ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 10-11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013.

Αντιπροσωπεία της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) συμμετείχε στις εργασίες της ολομέλειας της Ευρασιατικής Οικονομικής Κοινότητας ως παρατηρητής, οι οποίες διεξήχθησαν παράλληλα με τις εργασίες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Κοινοπολιτείας των Ανεξαρτήτων Κρατών στην Αγία Πετρούπολη, 10-11 Απριλίου του τ.ε.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν οι κκ. Αναστάσιος Νεράντζης, Μέλος της Βουλής των Ελλήνων και Γενικός Γραμματέας της Δ.Σ.Ο., ο κ. Sergei Popov, βουλευτής της Κρατικής Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο. και οι Σύμβουλοι της οργάνωσης καθ. Valery Alexeev και Δ-ρ Κώστας Μυγδάλης.
Ο κ. Α.Νεράντζης στο χαιρετισμό του, απευθυνόμενος στους συνέδρους και τον Προεδρεύοντα Πρόεδρο της Βουλής του Καζακστάν κ.Nurlan Nigmatulin, υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας των δυο κοινοβουλευτικών σωμάτων καθώς και απεύθυνε πρόσκληση προς όλους τους παρευρισκόμενους Προέδρους των Κοινοβουλίων να επισκεφθούν την έδρα της Δ.Σ.Ο. στην Αθήνα και να συμμετάσχουν στις εργασίες της 20ης επετειακής Γενικής Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο.

Related Articles

Back to top button