ΒΙΕΝΝΗ, 3 – 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ Δ.Σ.Ο, ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΩΝ (ICLN) ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ KING ABDULLAH BIN ABDULAZIZ (KAICIID)

Αντιπροσωπεία της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) υπό τον Γενικό Γραμματέα βουλευτή Δρ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, τον Σύμβουλο της Γραμματείας Δρ. Κώστα Μυγδάλη και τον σύνδεσμο της ΔΣΟ με τους Καθολικούς φορείς κ. Virgilio Avato, επισκέφθηκαν τη Βιέννη στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2018 όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με αντιπροσωπεία του Διεθνούς Δικτύου Καθολικών Νομοθετών (ICLN) υπό τον Πρόεδρο Δρ. Christiaan Alting von Geusau, στην έδρα τους στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο της Πόλεως. Ήταν η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση μεταξύ των δυο κοινοβουλευτικών θεσμών, κατά την οποία συζητήθηκαν περαιτέρω προοπτικές συνεργασίας πάνω σε συγκεκριμένα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

 

Επίσης, η Αντιπροσωπεία της Δ.Σ.Ο. προσκεκλημένη από τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Κέντρου για τον θρησκευτικό και διαπολιτισμικό διάλογο King Abdullah Bin Abdulaziz (KAICIID) Mr. Faisal Bin Abdulrahman Bin Muammar, επισκέφθηκε την έδρα του στη Βιέννη και ενημερώθηκε από τα στελέχη του κέντρου για την πολυεπίπεδη δραστηριότητα που αναπτύσσει στον τομέα του διαθρησκειακού Διαλόγου. Η αλληλοενημέρωση παρείχε την δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

 

 

 

Βιέννη, 3 – 4 Δεκεμβρίου 2018. Συνάντηση αντιπροσωπείας της Δ.Σ.Ο, με το Διεθνές Δίκτυο Καθολικών Νομοθετών (ICLN) και το Διεθνές Κέντρο για τον διαθρησκευτικό και διαπολιτισμικό διάλογο King Abdullah Bin Abdulaziz (KAICIID) pdf30

 

Συλλογή Φωτογραφιών photocamera30

Related Articles

Back to top button