ΑΘΗΝΑ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ DAVID SASSOLI

Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2022. Συλλυπητήρια Επιστολή της Ηγεσίας της Δ.Σ.Ο. για την εκδημία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Sassoli


«O Sassoli υπήρξε πρότυπου Ευρωπαίου πολίτη, υπέρμαχος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, υπερασπιστής της Ειρήνης και της Συνεργασίας. Ελπίζουμε η ζωή και το έργο του να γίνουν παράδειγμα για το μέλλον».
Τα παραπάνω τονίζουν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.), μέλος της Βουλής των Ελλήνων, δρ Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο., μέλος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας, κ. Sergei Gavrilov για την ξαφνική εκδημία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Sassoli.
Η ηγεσία του διεθνούς θεσμού -εξ’ ονόματος του συνόλου των ορθοδόξων βουλευτών μελών της- εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια προς το Προεδρείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τους Ευρωβουλευτές και την οικογένεια του εκλιπόντος, υπογραμμίζοντας ότι «στην παρούσα συγκυρία, η Ευρώπη έχει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη πολιτικών ανδρών, όπως ο αείμνηστος πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, που δίνουν στο ευρωπαϊκό όραμα ουσιαστικό περιεχόμενο».
pdf30Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2022. Συλλυπητήρια Επιστολή της Ηγεσίας της Δ.Σ.Ο. για την εκδημία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Sassoli

Related Articles

Back to top button